Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ


ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 19.00


                                                                           ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
 Λ.ΝΙΚΗΣ 1, ΤΚ:54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ:2310 227-822 FAX:2310 227-213
e-mail:info@poe.org.gr
www.poe.org.gr


Θεσσαλονίκη, 24-4-2012
Αρ.Πρ.:4979


Θέμα: Μεγάλη ποντιακή συναυλία στην Δράμα 


    Με την συμμετοχή 50 κορυφαίων καλλιτεχνών η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει μεγάλη μουσική συναυλία-παράσταση στο Κλειστό Στάδιο "Δημήτριος Κραχτίδης" στην Δράμα τηνΚυριακή 29 Απριλίου και ώρα 19.00 . 
     Η συναυλία είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια Διεθνοποίησης της Γενοκτονίας  του Ποντιακού Ελληνισμού εν’ όψει  μάλιστα και των μεγάλων πανελλαδικών συγκεντρώσεων της Π.Ο.Ε  για την επέτειο της Εθνικής Μνήμης της 19ης Μαϊου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. 
     Κατά την διάρκεια της συναυλίας θα τιμηθεί ο ποντιακής καταγωγής θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου Λάμπης Κουιρουκίδης ο οποίος υπήρξε εξέχον στέλεχος της Δόξας Δράμας, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος. Ιδιαίτερη νότα στην συναυλία θα δώσει η απόδοση του Πυρρίχιου Χορού από 30 χορευτές του μικτού χορευτικού του Νομού Δράμας. 
      Στην συναυλία συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες: Στάθης Νικολαϊδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Γιώργος Ιωαννίδης, Κώστας Θεοδοσιάδης, Γιώργος Ορφανίδης Θεόφιλος Πουταχίδης, Χρήστος Ακριτίδης, Στέλιος  Χαλκίδης, Μπάμπης Κεμανετζίδης, Χρήστος Κεμανετζίδης, Αντώνης Νικηφορίδης, Γιάννης Σανίδης, Λάζος Ιωαννίδης, Γιώργος Σιαμλίδης, Θόδωρος Κοτίδης, Παναγιώτης Κογκαλίδης, Γιώργος Ανανιάδης, Γιώργος Αμπεσλίδης, Σίμος Σπυριδόπουλος, Νίκος Αφεντούλης, Κλεάνθης Σιαμλίδης, Γιώργος Κορτσινίδης, Σάκης Σωτηριάδης, Μιχάλης Κετικίδης, Λάζος Ζεπιάδης και πολλοί άλλοι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,αφήστε σχόλιο...