Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Τη χωρίονος το παλικάρ’»


21 Οκτ 2012: Θεατρική παράσταση

Το θέατρο μαζί με τον χορό και το τραγούδι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσής του Ποντιακού Ελληνισμού. Θέλοντας να κρατήσουμε ζωντανά αυτά τα στοιχεία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.) επιχείρησε τη δημιουργία θεατρικής ομάδας, αποτελούμενη από νεολαία χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρίες, με σημαντικότερο κίνητρο τη θέληση να μη χαθεί αυτό το στοιχείο πολιτισμού από την ιστορία μας.

Το θέατρο από μόνο του είναι μια σύνθετη μορφή πολιτισμού. Ο άνθρωπος παρακολουθώντας μια θεατρική παράσταση, γίνεται δέκτης πολλών συναισθημάτων, συμμετέχοντας με το μυαλό και την ψυχή του, γιατί έρχεται πιο κοντά στα προβλήματα που τον απασχολούν. Πολλές φορές ταυτίζεται, προβληματίζεται, ψυχαγωγείται, αποδέχεται το διαφορετικό και αλλάζει πορεία. Όταν το πνεύμα ικανοποιείται και η ψυχή γεμίζει, ο άνθρωπος απελευθερώνεται και τότε έχει κάνει ένα βήμα μπροστά στον πολιτισμό.

Την Κυριακή 21 Οκτώβρη 2012 στις 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Α’ Γυμνασίου και Λυκείου Καλλιθέας (Αιγέως 41-43 & Αγησιλάου), η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής ανεβάζει τις κωμωδίες «Τη χωρίονος το παλικάρ’» σε συγγραφή, σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Κοσμίδη. Θα ήτανε μεγάλη μας χαρά να σας δούμε εκεί.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!!!

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δείτε τα στοιχεία της Ένωσης
 ΠΗΓΗ: 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,αφήστε σχόλιο...